DONETA ODLUKA! Miljana slomila nos Zoli, odmah stiglo pismo produkcije! Svi vrištali kad su čuli

Loading...

Tako je odlučeno.


Miljana Kulić je sinoć u naletu besa udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu i izazvala mu ozbiljne povrede nosa i oka.

Prem proceni zadrugara nos je slomljen, a šta će reći lekari na kraju pregleda ostaje da vidimo.

Kada se vratila za crni sto Mijana je pravdala sebi i bez trunke griže savesti rekla da ona ne treba da bude kaženjena, ali da poziva produkciju je kazni ukoliko je ona uradila nešto loše.

  • Neka produkcija reaguje kako mora, on je dobio šta je tražio. On je mene ovde danima maltretirao, doživljavala sam psihičko nasilje, želeo je da verujem da je moja majka kriva, da će da je provocira, kao što je otišao dok sam krvarila da kaže njoj da ćemo imati seks. On je ušao u ovaj rijaliti samo da bi na meni profitirao. Molim produkciju neka reaguje, ili ću biti ja u ovom rijalitiju ili on – rekla je ona, a baš u tom trenutku je stiglo pismo.
  • Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom – pisalo je u pismu, a zadrugari su nezadovoljno skandirali.

Nakon pisma Miljana je likovala.

loading...
  • Možete da me mrzite, hvala Veliki šefe, ovo je zasluženo, dva meseca trpim torturu. Ni prvi ni poslednji psihički kontakt, ljudi napolju aplaudiraju kada vide ovo, kažu “Miksi kraljice”. On me je uništio – rekla je ona.


Mnogi smatraju da je odluka produkcije bila preblaga, a Kulićeva se ovoga puta izvukla bez diskvalifikacije!

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply