GOCA I RAŠA SE RAZVODE: Frapiraćete se kad čujete razlog! Priznali sve pred kamerama!

Loading...

Na sve su spremni zbog jedne stvari…

Goca Tržan je večeras predstavila novu pesmu i spot “Žena za jednu noć”, a promociju je začinila simpatičnom minijaturom u duetu sa suprugom Rašom Novakovićem koji je prvi put glumac u njenim ostvarenjima.

Oni su ušli u ulogu koju je od njih zahtevao spot gde glume par koji se razvodi, pa su pred kamerama rekli kako se – rastavljaju.

Novu pesmu svako će da tumači na svoj način. Setila sam se svih svojih promašenih veza i koliko sam se loše osećala kao neko ko je u vezi, a zapravo je totalno zanemaren i nebitan. Pesma je posvećena ženama koje nisu ljubavnice, nego su naprosto na poslednjem mestu”, rekla je ona i dodala:

View this post on Instagram

#fall #rain #love Pauzica na snimanju spota za novu pesmu. Nova balada je predivno tuzna. Hvala @amillojo i Arminu Sakovicu za predivnost. U muzici je sve, i tuga i radost i secanja i zaborav…

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

loading...

U mom spotu je i moj muž, sa kojim se rastajem, na vašu sreću, jesi li od sad slobodan za sve ove?”, upitala je Rašu, na šta je on odgovorio: “Sa ponosom”, pa je nastavila:

To je fora, to je marketing, to je ono što stalno radimo”, poručila je Goca i zahvalila se svojim sponzorima u spotu, kao i suprugu.

(Espreso.rs)

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply