Marijana Zonjić se bez blama skinula pred punim klubom! Vrele scene nasred bine! (FOTO 18+)

Loading...

Želela je samo da je on primeti!


Atraktivna zadrugarka Marijana Zonjić uhvaćena je u jednom beogradskom noćnom klubu pred nastup. Došla je par sati ranije radi tehničke probe, ali i kako bi uspela da se sredi.

Marijanu smo prvo uhvatili u toaletu sa svojom drugaricom gde se presvlačila, a nakon toga zabeležili smo prave vrele scene.

Ona je nakon završetka tonske probe krenula da se presvlači, i to ni manje ni više skinula nego nasred bine. Marija se u tom trenutku skinula potpuno gola, i nije obraćala pažnju na ljude oko sebe.

Tako golišava Marijana je uletela u šank kako bi sebi sipala piće, zbog čega su se prisutni konobari zaprepastili, ali su vrlo brzo prišli da joj pomognu.

Marijana Zonjić
Foto: Marko Metlas
Kako ekskluzivno saznajemo od Marijanine drugarice vlasnik tog kluba je bio unutra za vreme njene probe, i ona je sa namerom sve to uradila kako bi ga zavela jer gaji strasti već duže vreme prema njemu.

loading...


Podsećamo da Marijana u drugoj sezoni “Zadruge” nije nailazila na pozitivne komentare na račun njenog pevanja, ali kao što je obećala radila je na svom glasu i krenula da nastupa širom Srbije.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić, Foto: Marko Metlas
O honorarima rijaliti učesnika se ništa ne zna, ali kako saznajemo Marijana za svoj nastup posle prethodne sezone “Zadruge” zna da uzme i po nekoliko hiljada evra. Njen nastup košta 500 evra, a na bakšiš zna da uzme i po par hiljada evra u zavisnosti gde i za koga peva.

Alo.rs

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply