MOLILA OCA DA PRESTANE Muškarac (50) silovao ćerku (20) na sopstvenom venčanju! Napio se, pa mislio da ima s*ks sa ženom?!

Loading...
  • Muškarac (50) osuđen na dve i po godine zatvora zbog silovanja ćerke (20)
  • Pravdao se da je bio pijan i da je mislio da mu je ćerka ustvari nova žena
  • Nesrećna devojka se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila

Muškarac (50) iz Danske , koji je silovao sopstvenu ćerku svoje prve bračne noći ležaće u zatvoru dve i po godine. On tvrdi da je mislio da mu je to nova žena.

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila, a njen otac, koji je takođe bio pijan, ušao je u njenu sobu, kako tvrdi, misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana venčao.

loading...

Za vreme proslave, ćerka je bila “otrovana od alkohola”, a članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu.

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac, kako se pravda, u tim trenucima “promašio”, pa umesto supruge, nasrnuo na ćerku, piše danski “Jidske Vestkisten”.

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je bio još grublji i nastavio uprkos njenom opiranju.

Čovek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svesti je, kako tvrdi, to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply