SKANDALOZAN SNIMAK KRUŽIO SRBIJOM! Devojčica ima SE*S sa PSOM, traje 36 sekundi, SVE SE VIDELO!

Loading...

Maloletna devojčica (16) u utorak na Instagram postavila snimak seksa sa svojim psom, Pokret “Levijatan” podneo prijavu protiv nje zbog zlostavljanja životinje. Stručnjaci: Njoj ne treba kazna, već ozbiljno lečenje
Šesnaestogodišnja devojčica iz jednog grada u Srbiji snimala je seks sa svojim psom i to objavila na svom Instagram profilu! Skandalozni snimak se na ovoj društvenoj mreži pojavio u utorak, ali je vrlo brzo obrisan.

Na šokantnom videu koji traje 36 sekundi vidi se kako pas, po svemu sudeći kućni ljubimac, prilazi devojčici s leđa, a potom ima odnos sa njom. Za to vreme, ona sve snima, postavljajući najpre kameru tako da joj se jasno vidi lice, a zatim i u položaj u kojem se eksplicitno prikazuje odnos.

Predstavnici Pokreta “Levijatan”, nakon što su potvrdili autentičnost snimka, podneli su krivičnu prijavu protiv devojčice zbog zlostavljanja životinja. Međutim, prema rečima stručnjaka, maloletnici sa snimka potrebno je ozbiljno lečenje, a ne kazna zatvora do godinu dana, koju zakon predviđa za ovo delo.

Odmah kod lekara
Direktor Pokreta “Levijatan” Pavle Bihali kaže da je sa sigurnošću utvrđen identitet devojčice, a zatim je njegova organizacija nadležnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv nje zbog zlostavljanja psa.

loading...

Informer
Stručnjaci kažu da je zoofilija, koja se vidi na snimku, veoma ozbiljan seksualni poremećaj.

  • U utorak u toku dana dobili smo obaveštenje da se na Instagram nalogu maloletne devojčice iz Srbije pojavio skandalozan snimak seksualnog odnosa sa psom. Nakon što smo pogledali ovaj video, svi smo ostali nemi i odmah smo podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, za koje smo sigurni da već postupa po predmetu. Ono što nas zabrinjava jeste sloboda sa kojom mladi prilaze temi zoofilije i čak koriste društvene mreže za njenu promociju. To nije samo klinačko zezanje, deca to ne rade ili bar ne bi trebalo to da rade, niti da se šale sa tim. Apelujemo na policiju i tužilaštvo, kao i na medije da nam pomognu u rešavanju ovog slučaja, kako se nešto slično nikada ne bi ponovilo – rekao nam je Bihali.

Informer

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply