Skinuo bi se i ulazio ćerkama u sobu! Bojan iz Kaluđerce ih terao da mu zavlače ruke u gaće i da ga diraju po penisu!

Loading...

Devojčica iz okoline Uba požalila se direktorki škole da je očuh mesecima tera da stavlja ruke u njegove gaće.

Bojan P. iz Kaluđerice osuđen je na šest godina jer je tri godine ulazio nag u krevet svojih ćerki, prislanjao im polni organ uz telo i pretio da će ih zapaliti ako ga prijave


Zaštitimo decu od manijaka! Posle vesti da je Bojan P. iz Kaluđerice dobio, dosad najveću kaznu od šest godina za porodično nasilje i seksualno uznemiravanje svoje ćerke, novi slučaj zgrozio je Srbiju.

Devojčica (10) iz okoline Uba požalila se direktorki škole da joj očuh Z. K. (49) mesecima traži da zavlači ruke u njegove gaće i da ga dira po penisu!

Policija u Ubu bila je šokirana kada je primila poziv od direktorke jedne škole da je devojčica žrtva seksualnog zlostavljanja.

  • Devojčica je ispričala direktorki da je njen očuh seksualno zlostavlja i da to traje već nekoliko meseci. Ispričala je da je tražio od nje da ga dodiruje po genitalijama. Žena nije mogla da veruje šta čuje i odmah je zvala policiju – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je dete prošlo agoniju jer je živelo s manijakom u istoj kući. Osnovno javno tužilaštvo u Ubu naredilo je da se protiv očuha podnese krivična prijava u redovnom postupku – navodi naš sagovornik.

Očuhu je izrečena mera zabrane prilaska i odmah je udaljen iz kuće u kojoj živi dete.
Pre samo nekoliko dana, Bojan P. iz Kaluđerice osuđen je na šest godina zatvora jer je seksualno uznemiravao i tukao ćerke. Pretio je da će da zapali njih i majku ako nekome ispričaju šta im radi. Monstrum se 2011. razveo od supruge, a deca su pripala njemu, posle čega je počeo njihov pakao.

loading...
  • Bojan je 1. jula 2011. osuđen zbog nasilja nad ćerkama M. P. i J. P. Tukao ih je rukama i nogama, a jedna devojčica udarila je glavom o ormar. Tada nije postojala mera zabrane prilaska, pa su devojčice ostale s njim. Od 2012. do 7. maja 2013. dodirivao je ćerke po telu i genitalijama. Skinuo bi se i ulazio im u krevet. Pretio im je da će ih ubiti ili poslati u dom ako nekome ispričaju šta im radi – ispričao je izvor blizak istrazi i dodao da je sve otkriveno kada je Bojan prislanjao svoj polni organ uz genitalije jedne ćerke, a druga je to videla kad se vratila iz škole.

Nesrećne devojčice su pobegle kod majke i sve ispričale – saznaje „Alo!“.

Manijak je pobegao, pa je za njim bila raspisana poternica. Uhapšen je 15. marta ove godine, kada je mrtav pijan pokušao da zapali bivšu suprugu i ćerke. Svi postupci koji su vođeni protiv njega spojeni su i izrečena mu je jedinstvena kazna. N. Gavrilov

Nasilnici vaše je prošlo!

Posle tri godine od predloga Igora Jurića, oca brutalno ubijene Tijane (15), konačno je 1. decembra stupio na snagu zakon kojim će ubice dece dobijati doživotnu kaznu. Nasilnici mogu da očekuju strože kazne zbog nasilja u porodici, pogotovo kada tri puta ponovo isto delo. Od početka ove godine 120 osoba je u pritvoru zbog nasilja u porodici.

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply