STARAC IZ TOPLOG DOLA SE TRESE KAO PRUT! Investitor mu otima PARCELU, a on jedva diše! PRETUŽNA SLIKA IZ SRBIJE

Loading...

Jedan stariji sugrađanin je drhtao i bio je vidno uznemiren u toku razgovora sa investitorom Josićem koji mu je kako kažu ovi aktivisti, oteo parcelu i bespravno je prisvojio…

Zbog toga što se investitor za potencijalnu mini-hidroelektranu u selu Topli Dol na Staroj planini pojavio u tom selu, meštani i aktivisti Inicijative Odbranimo reke Stare planine okupili su se u znak protesta.

Jedan stariji sugrađanin je drhtao i bio je vidno uznemiren u toku razgovora sa investitorom Josićem koji mu je kako kažu ovi aktivisti, oteo parcelu i bespravno je prisvojio, ogradivši je.

Takođe, navodi se, radnici investitora su odmah počeli testerama da seku njegov šljivik ne pitajući ga ništa.

  • Danas u zemlji Srbiji, borba za vodu, piše na Tviter stranici, “Savski nasip” koja je i objavila ovu vest prvobitno.

Naime, na snimku se jasno vidi kako čovek ne može da se smiri i kako drhti dok ga drugi meštani pridržavaju da ne padne.

Nakon objave ovog snimka, pojavili su se mnogi komentari podrške ovom čoveku i borbi za očuvanje prirode, ali i sopstvene imovine.

Podsetimo, i krajem februara ove godine prilikom posete investitora Dragana Josića selu Topli Do došlo je do žučne rasprave sa meštanima i aktivistima Inicijative Odbranimo reke Stare planine, a na poziv investitora morala je da reaguje i pirotska policija.

(Espreso.rs)

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply