“Tog dana sil*vao me je tri puta…” Sara je SKOČILA MEĐU AJKULE da bi se spasila MILIONERA PEDOFILA (FOTO/VIDEO)

Loading...

Sara Rensom je šest meseci bila zatočena na privatnom ostrvu američkog multimilionera, pedofila Džefrija Epstajna, koji se nedavno ubio u zatvoru
Na ostrvu mu je bila prepuštena na milost i nemilost, ali o tome se 35-godišnja Škotlanđanka, rođena u Južnoafričkoj Republici, usudila da progovori tek kad je njen mučitelj pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji, jer želi da ohrabri i druge žrtve da progovore.

Epstajna je upoznala 2006. u Njujorku, gde je studirala modu. Imala je samo 22 godine i bila je bez novca. I baš tad joj je u jednom noćnom klubu na Menhetnu prišla žena i ispričala joj o “sjajnom tipu” koji će joj pomoći da “ostvari svoje snove”.

  • Bio je tako šarmantan i harizmatičan – priča Sara o prvom susretu s Epstajnom.

Nekoliko dana kasnije ponovo joj se javila žena iz kluba i rekla da je Epstajn poziva na svoje privatno ostrvi Litl Sent Džejms.

  • Nisam pojma imala da ulazim u gnezdo stršljenova – kaže Sara, i dodaje da čim je stigla na ostrvo, počelo je zlostavljanje.
  • Silovao me je tri puta dnevno. Obično je počinjalo tako što bi me pozvao da ga izmasiram – rekla je Sara i objasnila da su ona i druge devojke bile na raspolaganju ne samo Epstajnu već i njegovim gostima.

Sara je rekla kako je na ostrvu prvi put upoznala Žislen Maksvel, bogatu naslednicu medijskog magnata Roberta Maksvela, koja je podvodila devojčice i devojke Epstajnu.


Prema njenim rečima, Epstajn je sve kontrolisao. Po celom ostrvu bile su postavljene kamere za nadzor, pa čim bi se neka devojka odvojila, odmah su dolazili po nju i vraćali je. Sara ubrzo više nije mogla da izdrži pakao seks-ropstva i pokušala je da pobegne.

loading...
  • Tog dana silovao me je triput. U tom trenutku ajkule su mi bile najbolji drugovi. Nisam ni razmišljala o opasnosti, mislila sam – dosta je bilo, bežim – prisetila se Sara dana kad je uskočila u more puno ajkula, rešena da pliva do slobode.

Međutim, obezbeđenje je već videlo kuda ona ide, izvukli su je iz vode i vratili. Kasnije su je odveli u Njujork, gde je živela u jednoj od Epstajnovih kuća na Menhetnu zajedno s njegovim drugim žrtvama, kojima nije bilo dozvoljeno da se zbližavaju.

  • Džefri je imao čitavu mrežu ljudi koji su nas kontrolisali – otkrila je Sara.

Njena agonija završila se početkom 2007, kad ju je Epstajn poslao u Južnoafričku Republiku da mu nađe asistentkinju. Nije joj padalo na pamet da uvuče još jednu devojku u pakao, a ni da se sama vrati tamo.

  • Nema sumnje da je dan kad je Epstajn uhapšen bio najbolji dan mog života – priznala je ona.

Sara je pre mesec dana svedočila na suđenju koje je organizovano za 20 njegovih žrtava, gde ga je optužila za seksualno zlostavljanje i prisiljavanje na prostituciju.

Ona je još u decembru 2018. s koleginicom pokrenula građansku parnicu protiv Epstajna, ali ju je povukla posle vansudskog poravnanja. Koliko joj je milijarder platio, nije poznato. Tužila je i Žislen Maksvel i taj proces je u toku.

Džefri Epstajn pronađen je pre nekoliko nedelja mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujorku, gde je čekao suđenje zbog seksualne trgovine maloletnicama.

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply