U VAŠIM CREVIMA SE NALAZI 15 KILOGRAMA OTROVA: Ovo je recept za efikasno čišćenje! SPREČIĆETE POJAVU MNOGIH BOLESTI

Loading...

Za 70 godina života kroz creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što stvara toksični otpad u organizmu

Poznato je kako je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita.

Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Truju krv i nanose organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje jedne do tri žlice brašna od lanenog sjemena u stanju je u roku od tri nedelje potpuno očistiti debelo i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj i na regulaciju lipidnog metabolizma.

Brašno od lanenog semena može apsorbirati i eliminisati toksine u organizmu i smanjiti nivo holesterola u krvi.

loading...

Ovaj lek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, prekomernu težinu, te narušen metabolizam, piše portal aura.ba.

foto: Profimedia
Umesto doručka tri nedelje konzumirajte ovu smesu:

Prva nedelja:

Jedna kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 mililitara kefira.

Druga nedelja:

Dve kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 mililitara kefira.

Treća nedelja:

Tri kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 mililitara kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problem, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana. Najbolje je svako jutro napraviti svežu porciju. Obavezno pijte najmanje dva litra vode dnevno.

Čišćenje creva ovim načinom možete provesti jednom godišnje.

(Espreso.rs)

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply