ZVERSKI JE TUKAO ČETIRI SATA, A ONDA TERAO DRUGA DA JE SILUJE! Uhapšen nasilnik zbog nasilja nad nevenčanom suprugom!

Loading...

Milan R. (36) iz Grocke uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju nevenčanu suprugu M. A. (33), a onda terao druga da ima seksualne odnose s njom
Kako su preneli mediji, drama se dogodila pre desetak dana, kada je M. A. odlučila da napusti muža, koji ju je maltretirao, i otišla kod svojih roditelja u Šabac.

loading...
  • On nije mogao da prihvati da ga je žena napustila, pa je sa prijateljem krenuo u Šabac da bi je ubedio da se vrati u Grocku. Kada su se sreli, on je počeo da je ubeđuje i moli da krene s njim nazad. Žena je nasela na njegova obećanja i krenula, međutim, na putu su se posvađali – priča izvor i dodaje:
  • Nešto posle 23 sata napustili su Šabac, a Milan je odmah počeo da tuče nesrećnu M. A. Vređao ju je, pa je na kraju zaustavio automobil i počeo da je udara pesnicama i čupa za kosu. Na kraju je ženi skinuo svu odeću i počeo da tera svog druga da ima seks s njom. Preneraženi čovek je to odbio i ubedio ga se vrate u automobil i nastave put ka Grockoj – navodi izvor i dodaje da je maltretiranje trajalo čak četiri sata.

Kada je par u društvu prijatelja stigao u Grocku, M. A. je iskoristila trenutak nepažnje svog supruga da pobegne.

  • Milan je pričao s drugom, a žena se izvukla iz automobila i nekako utrčala u kuću komšije bez odeće na sebi. Šokiranom čoveku je ispričala šta se izdešavalo, pa je on pozvao policiju, koja je uhapsila nasilnika – dodao je naš izvor.
Loading...

Comments (No)

Leave a Reply